על פי ספרה של חיה שנהב
לחנים – יונתן קרת
כתיבה – יונתן קרת ואיתנה מדן משה
ניהול מוזיקלי – פרופ' שרון רוסטורף-זמיר
בימוי – יוליה פבזנר
עיצוב ותלבושות – אליס קרויטור
מיץ פטל – לוטם טאוב
אנסמבל עצי היער – יואב איילון, מאיה סייג, נטע פלומן
ג׳ירפה – נוי שיוו
אריה – מתן גנדלמן
פסנתר – דן דויטש
הפקה של המחלקה הווקאלית בביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה
על האופרה מיץ פטל
במסגרת שיתופי פעולה בתוך האקדמיה בין סטודנטים מקומפוזיציה לבין המחלקה הווקאלית בבית הספר למוסיקה על שם בוכמן-מהטה, החלטנו להזמין יצירה קלילה וקצרה לילדים מיונתן קרת, בוגר בית הספר, אשר כבר הפליא בכתיבת שירים בעלי אופי קומי וכתיבה מצוינת לקולות. להפקה הזו, אשר מבוססת על בימוי מופלא של יוליה פבזנר, במאית בעלת נסיון רב באופרות אשר דורשות בימוי גאוני ומעט תפאורה ואביזרים בחרנו את הסיפור המוכר והאהוב של מיץ פטל מאת חיה שנהב.
בעיבוד קצר ומודרני, בעזרתה של איתנה מדן משה, כתב יונתן יצירה קסומה ומהנה לכל המשפחה אשר תפורה במידות מדויקות לסטודנטים שלנו. לכך נוספו התלבושות של אליס קרויטור והדמויות מתעוררות לחיים! זאת בליוי ונגינה של דן דויטש וניהול מוסיקאלי של פרופ' שרון רוסטורף-זמיר, ראשת המחלקה הווקאלית.
בית הספר למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה
בית הספר למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה, הוא פרי שיתוף פעולה ייחודי בין אוניברסיטת תל-אביב והתזמורת הפילהרמונית הישראלית.
בית הספר נחנך בשנת 2005 על בסיס האקדמיה הישראלית למוזיקה ע"ש רובין ובתוספת החוג למוזיקולוגיה של אוניברסיטת ת"א ותכנית ההכשרה התזמורתית של התזמורת הפילהרמונית הישראלית. בית הספרמהווה חלק מהפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ של אוניברסיטת תל-אביב ושוכן בקמפוס האוניברסיטה ברמת-אביב. סגל ביה"ס כולל את האמנים, המורים והמרצים המובילים בתחומם בישראל. רבים מהם נגנים ראשיים של התזמורת הפילהרמונית הישראלית ובעלי מוניטין בינלאומי.
הקמת בית הספר התאפשרה בזכות תרומתו הנדיבה של איש העסקים יוסף בוכמן, סגן נשיא חבר-הנאמנים של אוניברסיטת תל-אביב וידיד ותיק של התזמורת הפילהרמונית הישראלית. כנשיא כבוד של בית הספר מכהן מאסטרו זובין מהטה, אשר היה שותף פעיל בתכנון פני בית הספר. מאסטרו מהטה מלווה את בית הספר מאז הקמתו ומנצח על תזמורת בית הספר אחת לשנה. בית הספר מכשיר את דור העתיד של מוזיקאי ישראל בכל התחומים: נגינה, שירה, ניצוח, קומפוזיציה ומחקר עיוני, תוך שימת דגש מיוחד על הכשרת דור חדש של נגנים בכלי תזמורת – עתודה לתזמורת הפילהרמונית ולתזמורות האחרות בישראל. בית הספר מעניק תואר אקדמי ראשון ושני בכל תחומי הלימוד, ותואר שלישי במוזיקולוגיה בשילוב עם קומפוזיציה.
סגל בית הספר כולל את האמנים, המורים והמרצים המובילים בתחומם בישראל. רבים מהם נגנים ראשיים של התזמורת הפילהרמונית הישראלית ובעלי מוניטין בינלאומי. אמנים אורחים רבים, מצמרת המוזיקאים בדורנו, פוקדים את בית הספר – רבים מהם הינם אורחי התזמורת הפילהרמונית. רבים מתלמידי בית הספר הינם בשלבים מתקדמים של קריירה מקצועית של ממש: תוך כדי לימודיהם הם מופיעים כבר על בימות הקונצרטים החשובות בארץ ובחו"ל וגורפים פרסים בינלאומיים.
בראש בית הספר למוזיקה (ולפני-כן בראש האקדמיה למוזיקה) עמדו גדולי המוזיקאים בישראל, ובהם: הקומפוזיטור והויולן עדן פרטוש, הפסנתרן והמנצח אריה ורדי, המלחינים יחזקאל בראון, יצחק סדאי ויוסף דורפמן, הכנר יאיר קלס, הקומפוזיטור והמנצח עמי מעיני, הקומפוזיטור והמנצח נועם שריף, המנצח ונגן הבסון זאב דורמן וכיום הפסנתרן תומר לב.
בתוך בית הספר פועלת תוכנית מצויינות מיוחדת, אשר מאפשרת ל-100 נגנים מוכשרים במיוחד ללמוד במלגת לימודים מלאה, בכל אחד מתחומי הלימוד הקיימים בו. התמיכה הפיננסית האינטנסיבית בתלמידי תכנית המצוינות מאפשרת לנגנים הצעירים להקדיש את מלוא זמנם ללימודים ולאימונים, תוך הפקת המיטב מתקופת הלימודים.
בבית הספר מתקיימת פעילות מוזיקלית אינטנסיבית, הכוללת תזמורת סימפונית, מקהלה אורטורית, מקהלה קאמרית, אנסמבל אופרה, אנסמבל מוזיקה בת-זמננו וכ-50 הרכבים קאמריים.
בית הספר מעניק הזדמנויות רבות לפיתוח מקצועי ולצבירת ניסיון בימתי: כל גופי הביצוע בבית הספר משתתפים בסדרות הקונצרטים הפומביות של בית הספר, מופיעים מעל בימות הקונצרטים היוקרתיות ביותר בישראל, ואף יוצאים לסיורים בחו"ל; שני אולמות המופעים בבית הספר (אולם "קלרמונט" ואולם "טארג") מעלים למעלה מ-200 קונצרטים בשנה; ושלל תחרויות, סדנאות וכיתות אמן מתקיימות בו מדי שנה, בהשתתפות אמנים אורחים בולטים מהארץ ומחו"ל – רבים מהם אורחי התזמורת הפילהרמונית, המגיעים להופיע עימה כסולנים וכמנצחים.
סדרות הקונצרטים וההרצאות שמקיים בית הספר באולם "קלרמונט" בקמפוס האוניברסיטה הן אבן שואבת לקהל חובבי המוזיקה במרכז הארץ ונותנות בימה לפירות העבודה האיכותית המתבצעת בכל הרכבי הביצוע של בית הספר, וזאת בשילוב סגל המורים ואורחים ידועי שם. מפעל המנויים של בית הספר מקיף כ-2000 מנויים והוא אחד ממפעלי המנויים הגדולים בישראל.
התוכנית להכשרה תזמורתית מאפשרת לנגני התזמורת הסימפונית של בית הספר להתנסות בנגינה תזמורתית ברמה הגבוהה ביותר. נגני התזמורת עובדים באופן הדוק עם הנגנים הראשיים של התזמורת הפילהרמונית הישראלית, בשיעורים ובחזרות נפרדות של כל אחת מקבוצות הכלים. התזמורת מקיימת קונצרטים בבית הספר למוזיקה במסגרת סדרות המנויים, ויוצאת גם לסיורי קונצרטים בחו"ל. סיורי התזמורת כללו הופעות ב"אודיטוריו נסיונל דה מוסיקה" במדריד, ב"קונצרטהאוס" של ברלין, ב"טונהאלה" של ציריך, ב"אלטה אופר" בפרנקפורט, וב"סאלה סן פאולו" בברזיל. בין האמנים שעבדו עם התזמורת: המנצחים זובין מהטה, כריסטוף פון-דוכנני וקורט מזור, והסולנים יו-יו מא, מקסים ונגרוב, מישה מאיסקי ויוליאן רחלין. המנצח זאב דורמן הקים את התכנית לכשרה תזמורתית עם ייסודו של ביה"ס למוזיקה ב-2004 ועמד בראשה עד לפרישתו ב-2015. כיום ראש התכנית להכשרה תזמורתית הוא החלילן והמנצח איל עין הבר.
תלמידי בית הספר באים מכל רחבי הארץ ומכל שכבות האוכלוסייה, ואליהם מצטרפים גם תלמידים זרים מכל קצוות העולם: החל בסין העממית, דרך אירופה וכלה באמריקה הצפונית, אמריקה הדרומית ודרום אפריקה. רבים מתלמידי בית הספר נמנים עם משפחות של עולים חדשים מבריה"מ לשעבר, וקליטתם המלאה בלימודים האקדמאיים בבית הספר מהווה סיפור הצלחה ישראלי.
יונתן קרת
מלחין, מעבד, נגן צ’לו וגיטרה קלאסית, בוגר ביה”ס למוזיקה ע”ש בוכמן מהטה באונ’ ת”א במחלקה לקומפוזיציה, תלמידם של מר ראובן סרוסי ומר יוסף ברדנשווילי.
כיום מלמד בביה”ס התיכון לאמנויות ע”ש תלמה- ילין את מקצועות המוזיקה: תולדות המוזיקה, ספרות המוזיקה, הלחנה והדרכת הרכבים קאמריים.
כמלחין מתמקד בכתיבת קומדיות תיאטרון מוזיקלי לסוגיו, ביניהם מחזמר מקורי שראה במה באופרה הישראלית- “מי רצח את חני מהקומפלקס?!”. כמו כן הוזמנו יצירות פרי עטו עבור התזמורת הסימפונית ירושלים, הקאמרית הישראלית, הפרוייקט הקאמרי הישראלי, ביה”ס הגבוה למוזיקה ע”ש בוכמן מהטה ועוד.
כמעבד, עיבודיו מנוגנים כדרך קבע בתזמורות שונות (התזמורת הקאמרית הישראלית, התזמורת הסימפונית ירושלים, סימפונט רעננה, תזמורת צה”ל ועוד.
זוכה מלגות קרן שרת, קרן רונן, קרן רבינוביץ’ ומנהל התרבות של עיריית ת”א-יפו.
איתנה מדן משה
בוגרת הסטודיו למשחק של ניסן נתיב בתל-אביב, זוכת מלגות מטעם קרן שרת. בוגרת תואר ראשון באמנות רב-תחומית מאוניברסיטת תל-אביב, למדה לתואר שני בדרמטורגיה ובימוי באוניברסיטת תל אביב ובוגרת תואר שני באוריינות חזותית מסמינר הקיבוצים.
עבדה כלקטורית בבית לסין והייתה בין השופטים בפסטיבל "פותחים מסך" לקריאת מחזות חדשים. כתבה לרבעון "תיאטרון" ושמשה כעוזרת מחקר של פרופסור גד קינר באוניברסיטת תל-אביב.
הייתה בין הכותבים לתכניה לתערוכה על חנוך לוין שהוצגה באוניברסיטת תל-אביב
התמחתה בהוראת אנגלית באמצעות הדרמה והתיאטרון, כתבה תכנית ל"קרן קרב" להוראת אנגלית, הדריכה מורים והעלתה הפקות באנגלית במסגרות שונות.
שמשה כדרמטורגית במחזה "יריחו" בפסטיבל המוזיקה בבת-ים ובאופרה "סינדרלה", שבה הייתה שותפה לכתיבת הליברית, ושהולחנה על ידי עלמה דויטשר והועלתה בפסטיבל קול המוזיקה בגליל העליון.
פרופ' שרון רוסטורף-זמיר
מהזמרות הקלאסיות הבכירות בישראל, אשר לה קרירה הנפרשת על פני שנים רבות וסגנונות שונים. בשנים האחרונות היא מקדישה את מירב זמנה להוראת הזמרה בארץ, בבית הספר למוסיקה ע"ש בוכמן-מהטה באוניברסיטת תל- אביב, ובקורסים והרצאות בארץ ובעולם. לאחרונה גם עשתה רבות לקידום המוסיקה הקלאסית הישראלית בהקלטות של יצירות רבות מאת המלחינים חרל״פ, לויטס, פארבר, לרנר, שוחט, יודן, דב זלצר, בן-חיים, יחזקאל בראון ועוד רבים. מלחינים רבים כתבו במיוחד ליכולותיה הקוליות והפרשניות.
החלה את דרכה בגיל 21 בתפקיד אדינה ב״שיקוי האהבה״ , בגיל 24 הצטרפה כסולנית לבית האופרה בפרנקפורט. בשנת 2004 ,הופיעה בהצלחה רבה בתפקיד סוזאנה ב״נישואי פיגארו״ של מוצארט בניו יורק סיטי אופרה בניו יורק, כמו כן, הופיעה בבתי האופרה של פאריז, פראג, בילבאו, מדריד, רומא, לונדון ועוד. הופיעה רבות עם התזמורת הפילהרמונית הישראלית ועם מנצחים ידועי שם כזובין מהטה, רפאל פרובק דה בורגוס ז״ל, קורט מזור , וולפגאנג סאוואליש ז״ל, ועוד. כמו כן שתפה פעולה רבות עם דן אטינגר, דיויד שטרן, גאבור הולרונג, ומנצחים רבים נוספים . נקודת תפנית חשובה בקריירה שלה החלה ב2001 ,כאשר שרה בהפקת ״הכתרתה של פופיאה״ מאת מונטוורדי, באופרה הישראלית בניצוחו של הארי ביקט, שם התגלתה גם ביכולותיה כזמרת בארוק. מאז ובמשך 12 שנים ביצעה ממיטב האופרות והיצירות של מונטוורדי, וויואלדי, באך , סקארלטי , טלמן ובעיקר הנדל. מפרי עטו של האחרון הקליטה את האופרות אמאדיגי, פלורידנטה, טזאו ורודריגו לחברות תקליטים נודעות כגון, ארכיב, ודויטשה גרמופון. עם מיטב תזמורות ומנצחי הבארוק : לאוטן קומפנאי מברלין, אל איירה אספניול בניצוח אדוארדו לופז בנזו, וקומפלסו בארוקו בניצוח אלן קרטיס, ועוד… בשנת 2008 הקליטה יחד עם הפסנתרן יונתן זק אלבום מיצירות רוברט שומאן אשר נבחר על ידי כמה מבקרים כאחד האלבומים הטובים לשנה זו. האלבום״ לזכור עד כלות״ המוקדש כולו ליצירות ישראליות לשיריו של המשורר יעקוב ברזילי, יצא בשנת 2012 בתקליטי רומאו והיה מועמד לפרס הגראמי בקטגורית אלבומי סולו בשנת .2013 בשנת 2013 גם ראה אור אלבום קנטטות של פסקוויני עם אנסמבל קפלה טיברינה מרומא, ובאותה שנה יצאה גם הקלטת הסימפוניה הרביעית של מאהלר עם התזמורת הסינפונית של טוקיו בניצוח דן אטינגר. עם הפסנתרן דניאל גורטלר הקליטה תקליט שכולו שוברט, שזכה גם הוא לביקורות נלהבות. שירת אישה- מלחניה של סטלה לרנר בליווי חגי יודן וויקטור סטניסלבסקי יצא ב2017.
שרון מלמדת קורסים ונותנת כיתות אמן בבתי ספר ידועים בעולם: בשנים האחרונות לימדה באונ׳ בולוניה, מאנס בניו יורק, גוליארד, גילדהול בלונדון, אוקספורד, אונ' קליפורניה בלוס אנגלס, אונ' של גורגיה, אוני רנמין בסין ועוד…
שרון ניהלה אמנותית את המחלקה הקולית בפסטיבל הקיץ בפרוגיה, ואף את הסדנא לאופרה בתל-אביב.
יוליה פבזנר
במאית. ילידת רוסיה, עלתה לארץ בשנת 1991. בוגרת בית-הספר הגבוה למוסיקה ע"ש רימסקי קורסקוב בסנט פטרסבורג במגמת פסנתר ומוסיקולוגיה, הפקולטה למדעי-הרוח באוניברסיטת תל-אביב, קורס ניהול מוסדות תרבות ואמנות בפקולטה לניהול של אוניברסיטת תל-אביב ותואר שני בחינוך בסמינר הקיבוצים.
מרבה לביים אופרה ותיאטרון בארץ ובחו"ל. בין עבודותיה: בוריס גודונוב באופרה הלירית של שיקאגו ובסן פרנציסקו אופרה, פיק דאם בפסטיבל הבין לאומי של לוצרן, איטלקיה באלג׳יר באוניברסיטת אינדיאנה,
ליידי מקבת ממחוז מצנסק באופרה הישראלית, יבגני אונייגין ולה בוהם בווירג'יניה אופרה, נבוקו באופרה הלאומית של יוון, כך עושות כולן בתזמורת הקאמרטה הישראלית ירושלים, אל תוך היער באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים ועוד.
הפקותיה זהב-הריין ו-ולקירה הציגו בשנת 2007 על במת המטרופוליטן אופרה בניו יורק, והפקתה לאופרה אף מאת שוסטקוביץ' באופרה בוסטון זכתה בתואר Best of Boston 2009.
פבזנר ביימה מספר בכורות עולמיות של אופרות מאת מלחינים ישראלים בהם נעם שריף, משה זורמן, גיל שוחט, רונן שפירא ומתן פורת. עבודותיה הועלו בפסטיבל "תיאטרון קצר" בצוותא תל-אביב, בתיאטרון הקאמרי ובפסטיבל "פותחים מסך" של תיאטרון בית לסין.
ביימה אופרה והפקות מיוחדות בפסטיבל קול המוסיקה בגליל העליון בין 2001-2016. בשנת 2010 הייתה המנהלת האמנותית של פסטיבל קול המוסיקה בגליל העליון לילדים. בשנת 2014, היתה יועצת אמנותית לפסטיבל קלאסי בים האדום באילת. מאז 2016, משמשת כמנהלת הפקות באופרה הישראלית.
אליס קרויטור
מעצבת. ילידת אוקראינה, עלתה לארץ בשנת 2000. בוגרת המחלקה לתקשורת החזותית במכללת מנשר לאומנות. משלבת בין עולמות העיצוב הגרפי לעיצוב אופנה. בעלת המותג Fade to Gray. עיצבה תלבושות להצגות תיאטרון ביניהם המופע האופראי "סורו בינדי" עם מקהלת מורן.
דן דויטש
פסנתרן. מרצה בכיתת הליד וליווי ווקאלי לזמרים ופסנתרנים וקורפטיטור במחלקה הווקאלית בביה"ס למוסיקה ע"ש בוכמן מהטה באוניברסיטת ת"א.
בשנים האחרונות ביסס את מעמדו כפסנתרן רסיטלים, כנגן מוזיקה קאמרית וכמלווה זמרים בגרמניה, אוסטריה, שוויץ, פינלנד ובארץ.
לאחרונה הרחיב דן את שיתוף הפעולה שלו עם הקונטרה טנור יניב ד'אור ויחדיו הקליטו אלבום ראשון מסוגו עבור הלייבל העולמי נקסוס, עבורו זכו בשבחים רבים.
האלבום מציג את מחזור אהבת המשורר של היינריך היינה למוזיקה של רוברט שומאן וכן מלודי צרפתיים מאת דביוסי, האן דופרק ופולנק באופן שטרם נשמע כמותו.
דן דויטש משתף פעולה עם זמרי האופרה המובילים בארץ, ביניהם אירה ברטמן, הילה באג'יו, קלייר מגנאג'י, שרון רוסטורף ויניב דא'ור.
לוטם טאוב
סופרן. נולדה בישראל, החלה את דרכה המוסיקאלית ב"מקהלת מורן" כחלק מכך הופיעה באופרה הישראלית בטוסקה, ווצק ואותלו. ייצגה את המדינה בקוריאה, צרפת ושוויץ ובין היתר כסולנית באירועים רשמיים גם בארץ. בנוסף הופיעה עם הפלהרמונית בניצוחו של זובין מהטה.
בגיל 13 החלה לימודי פיתוח קול אצל ג'ף פרנסיס והמשיכה בכיתתה של הגב' אפרת בן-נון. הופיעה כסולנית עם תזמורות מקומיות בכנסיות ברחבי הארץ כגון הרקוויאם של פורה. לקחה חלק ב"אנסמבל זמרי מורן" כמשתתפת וכסולנית ובאנסמבל "סיסיליה"- אנסמבל סולני.
התקבלה למוסיקאי מצטיין בשירותה הצבאי וכיום סטודנטית לתואר ראשון בביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן מהטה, אוניברסיטת תל אביב.
הופיעה כסולנית בסדרת קונצרטים עם "התזמורת הקאמרית הקיבוצית" בסדרת "כוכב עולה". השתתפה ב"סדנת האופרה" בשטריקר בשיתוף מורים וקואצים מובילים מהעולם, ובנוסף כסולנית בקונצרט "ברודווי" כחלק מהסדנא.
זוכת מלגת הצטיינות מטעם האקדמיה למוסיקה בתל אביב על שם בוכמן מהטה לשנת 2019-2018 ו2020-2019 .זוכת מלגת "קרן שרת- קרן התרבות אמריקה ישראל" לשנת 2018-2017 .
נוי שיוו
סופרן. תלמידה בביה״ס למוזיקה ע״ש בוכמן-מהטה באוניברסיטת ת״א, בכיתתה של הגב׳ ענת אפרתי. נוי היא בוגרת התיכון הארצי לאמנויות ע״ש תלמה ילין, ושרה כסולנית עם תזמורות כדוגמת הפילהרמונית הישראלית, הסימפונית ראשל״צ, הסימפונית ירושלים, ועם המקהלה ע״ש גארי ברתיני, מקהלת האיחוד, ומקהלת ביה״ס למוזיקה ע״ש בוכמן מהטה.
זוכת מלגות הצטיינות לשנת 2019 ו-2020 ע״ש בוכמן-מהטה.
מתן גנדלמן
בס. לומד בביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן מהטה באוניברסיטת תל אביב בכיתתה של גב' ענת אפרתי. את לימודי השירה שלו החל בקונסרבטוריון ע"ש רובין בחיפה בכיתתה של גב' מרי קלייר הרמן והשתתף במספר קונצרטים במסגרת תזמורת הקונסרבטוריון.
במסגרת ביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן מהטה השתתף בפרויקטים כגון קונצרטי מקהלה, ערב קטעים מאופרות של המחלקה הווקאלית ועוד. במסגרות שונות הופיע תחת שרביטם של מאסטרו זובין מהטה, רונן ברושבסקי, איאן שו, כריס כרנס, יובל צורן ואיתן שמייסר.
זוכה מלגות הצטיינות מטעם קרן התרבות אמריקה-ישראל (2014-2020), מלגת הצטיינות מטעם ביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן מהטה (2018-2020), מלגת הצטיינות של אגודת האופרה הישראלית (2019) ומלגה מקרן רונן (2019).
תפקידים שביצע: ראש הממשלה (סינדרלה/ מסנה), סיפנלוצ'ו (ג'אני סקיקי/ פוצ'יני), זארדאשיר (When He Was Good/ רוני רשף) ואריה (מיץ פטל/ יונתן קרת).
נטע פלומן
סופרן. נטע נולדה בישראל, בוגרת מגמת מוזיקה בתיכון "יגאל אלון", החלה את דרכה המוזיקלית במקהלת "עמק חפר", תחת ניצוחו של שמעון לב טוב. לאחר מכן המשיכה במקהלה המקצועית ע"ש גארי ברתיני, תחת ניצוחו של רונן בורשבסקי. הופיעה במקהלה הפילהרמונית תחת ניצוחו של זובין מהטה. בגיל 14 החלה לימודי פיתוח קול אצל עדי צ'זרה, המשיכה אל לנה גרינברג וגבי שדה. כיום סטודנטית בכיתתה של הגב' אפרת בן-נון באקדמיה למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה, תל אביב. השתתפה בסדנת האופרה בשטריקר בשיתוף מורים מובילים בעולם. זוכת מלגת
הצטיינות מטעם האקדמיה למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה בשנים 2019-2018 ו-2020-2019.
מאיה סייג
סופרן. זוכת מקום ראשון בתחרות אור צעיר ומקום ראשון בתחרות הארצית לתלמידים מצטיינים במוזיקה בתחום הקלאסי מטעם משרד החינוך. זוכת מלגות קרן רונן וקרן אמריקה ישראל. בוגרת מקהלת בת קול בקונסרבטוריון הישראלי למוזיקה בתל אביב בניצוחה של ענת מורג. מאיה הופיעה כסולנית מקהלת בת קול בהופעות וטקסים בארץ ובחו"ל.
מאיה סיימה בהצטיינות את תיכון "תלמה ילין" לאומנויות במגמת המוזיקה קלאסית. בוגרת התוכנית לזמרים מצטיינים במרכז למוזיקה ירושלים – משכנות שאננים.
השתתפה בסדנת האופרה הבינלאומית בתל אביב ובמאסטרקלאס הבינלאומי לשירה אומנותית ע"ש ז'מבוקי בירושלים. בספטמבר 2018 התגייסה לצה"ל במעמד של מוזיקאי מצטיין. כיום, תלמידת תואר ראשון לזמרה בהדרכת אפרת בן נון מביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה באוניברסיטת תל אביב.
יואב אילון
בס. בוגר תואר ראשון בבית הספר למוסיקה ע"ש בוכמן-מהטה באוניברסיטת תל-אביב, בהדרכת פרופ' שרון רוסטורף-זמיר. זוכה מספר מלגות הצטיינות מטעם בית הספר, וזוכה מקום ראשון בתחרות הווקאלית לשנת תש"ף.
יואב שר את תפקיד העץ ב'הילד והקסמים' של רוול, ברטולו ב'נישואי פיגארו' של מוצארט, השתתף בבכורה הישראלית ל'נפילת המלאכים' של פרנצ'סקו רוסי תחת ניצוחה של מירנה הרצוג בתור לוצ'יפרו קאדוטו, הבמאי ב'הזקנה והגנב' של מנוטי, סימונה ב'גאני סקיקי' של פוצ'יני, וזרסטרו ב'חליל הקסם' של מוצארט. בנוסף, שר יואב במספר מקהלות, ביניהן המקהלה הקאמרית והמקהלה הישראלית ע"ש גארי ברתיני בניצוחו של רונן בורשבסקי, ומקהלת מורן בניצוחה של נעמי פארן.